Nyertesek

A nyertes pályázatok egy szakmai zsűri és a közönségszavazatok alapján kerültek kiválasztásra.

  • Szakmai zsűri díja

    PRO GEMMMO Alapítvány

  • Közönség díj

    Tebe Reform Kft.

Cím

KVSSB NRG (interaktív és digitális eszközökkel történő energia és klímatudatossági szemléletformálási oktatási program)

Pályázó neve

PRO GEMMO Alapítvány

Kategória

Civil szervezet

A Pro Gemmo Alapítvány egy olyan hordozható oktatási programmal rendelkezik, amely az általános iskoláskorú gyerekekkel ismerteti meg a globális felmelegedés és klímaváltozás okait és következményeit.
Az oktatási programunk során a célcsoportunk választ kap arra is, hogy mindennapokban alkalmazható ökopraktikákkal hogyan lehet a szén-dioxid kibocsátást csökkenteni. Mind a klímaváltozás okait, mind az ökopraktikákat egy interaktív öko makett házzal, és egyéb interaktív eszközökkel demonstráljuk. Az oktatási tevékenységünket és az interaktív, digitális megoldásainkat a bemutatkozó kisfilmünkben lehet megtekinteni.

Cím

Csomagolás nélkül Békéscsabán

Pályázó neve

Tebe Reform Kft.

Kategória

Vállalkozás

2019 októberében megnyitjuk Békés megye első csomagolásmentes boltját, ahol a háztartási eszközöktől kezdve a takarító szereken és kozmetikumokon át, mindenféle élelmiszert, ami csak kellhet, megvásárolhatnak anélkül, hogy egy gramm szemetet is hazavinnének.
Az üzlethelyiségben már elkezdtük a felújítási munkálatokat. Folyamatosan egyeztetünk a jövőbeni partnerekkel és beszállítókkal, hogy a lehető legjobb minőséget és árat tudjuk nyújtani, illetve olyan bő választékot mindenből, hogy az emberek ténylegesen megtudják, oldani a mindennapi bevásárlásokat. Ezen túl készülünk plusz olyan szolgáltatásokkal, programokkal, ami élménnyé teszi a boltban a vásárlást. A pályázatból nyert összeget olyan szolgáltatásokra fordítanánk, amik nagyban növelnék az ügyfelek elégedettségét és a bolt elérhetőségét.